Zenélnek, báboznak

2023.09.04. 07:40

Összekovácsolja előadásaival a szülőket és a gyermekeket

Zenés, bábos foglalkozást tart Dr. Harmatné Horesnyi Mária szeptember 4-én a Pécsi Kulturális Központ Patacsi Művelődési Házban délelőtt 10 órakor Kerekítő mondókázó címen.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Fotó: Rodica Vasiliev

A foglalkozást tartó szakember sok mozgással és játékkal készül a 0-3 éves korú gyermekeknek és szüleiknek a kicsik életkori sajátosságaihoz igazodva. 

Harmatné Horesnyi Mária a szülői házban szívta magába a zene szeretetét. Tanulmányai során énekelt és néptáncolt is. Pécsett végezte el a pedagógiai tanári szakját. Óvodában végzett munkája során pedig szintén az ének-zenét állította a középpontba, és első csoportjából többen is tanultak zenét, vagy zenei pályára léptek.

Sok éves tapasztalattal a háta mögött pedagógia szaktanácsadással, egyéni fejlesztéssel is foglalkozik. A foglalkozást tartó szakember hiszi, hogy a zene életeket menthet, és terelhet jobb irányba. Mozgásos előadásaival családok, közösségek összekovácsolásában nyújt segítséget.

A Patacsi Művelődési Házban tartott zenés-bábos foglalkozást nemcsak szeptember 4-én, hanem 11-én, 18-án és 25-én is megtartják, amelyre bejelentkezni a [email protected]  címen lehet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!