Javítják a térkőburkolatokat

2023.10.09. 21:00

Munkálatok várhatóak a pécsi Kossuth téren és az Irgalmasok utcájában

Bama.hu

Forrás: MW

Az elmúlt évek során több helyen leromlott a térburkolat állapota a Kossuth téren és az Irgalmasok utcájában – olvasható a Biokom Nkft. sajtóközleményében. Egyes kövek eltörtek vagy a helyükről kimozogtak. A társaság összesen mintegy 200 négyzetméternyi felületen burkolatjavítási munkálatokba kezd a héten.

A Kossuth tér területén több helyszínen lokális javítások várhatók. Az első felület a Konzum áruház északi bejárata előtti 7 méter széles sáv lesz, amit a zavartalan gyalogos közlekedés biztosítása miatt két részletben bontanak fel. A munkálatok idején nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a kézműves vásár idején, a közös területek lehetőség szerint ne legyenek megbontva.

A Kossuth téri munkálatokat követően az Irgalmasok utcájában folytatódik a sérült térkövek cseréje. Egy-egy térkőelem cseréje nem okoz majd fennakadást a gyalogos közlekedésben és várhatóan útlezárásra sem lesz szükség.

A felbontott területek kordonszalaggal lesznek lehatárolva. A munkálatok végeztével – várhatóan október végén, már a felújított térburkolatokon sétálhatunk majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!