Két éves a program

2023.11.11. 13:19

A média káros és építő hatásait kutatják a férfiak

Az online tér és a média jelenlétének káros, illetve építő hatásait kutatják az előadók a Férfitalálkozók őszi sze­meszterének második előadássorozatában – Pécsett a Magtár rendezvényközpontban startolt november elején az előadássorozat.

Wald Kata

Fotó: Laufer László

Baranyában ugyanezzel a tematikával Szigetváron, a Plébánia Közösségi termében december 15-én szintén 18 órakor várják az érdeklődőket. 

A Felföldi László pécsi megyés püspök kezdeményezésére 2021 őszén életre hívott Férfitalálkozók sikere és népszerűsége töretlen – immár a harmadik évadban jár a nagy érdeklődésre számot tartó, a férfiakat megszólító programsorozat, amelyet az egyházmegye hét településén – Pécsett, Mohácson, Szekszárdon, Pakson, Tamásiban, Dombóváron és Szigetváron – tartanak meghatározott rendszerességgel. 
A Pécsi egyházmegye felhívásában kiemelte, a szervezők életkortól és felekezeti hovatartozástól függetlenül nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt. A résztvevőktől azt kérik, hogy jó szívvel ajánlják a programot és hívják meg az egyes alkalmakra férfi ismerőseiket, barátaikat, munkatársaikat, szomszédaikat, azaz bárkit, akiket érdekelhetnek a férfiéletet érintő különböző témakörök. Az egyes alkalmak témái nem egymásra épülnek, azokhoz bármelyik témakörnél, helyszínen és időpontban lehet csatlakozni. – Részvételi szándék esetén a szervezés megkönnyítése érdekében az egyes alkalmakra van lehetőség regisztrálni a Pécsi egyházmegye weboldalán – közölték. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!