Szolgáltatók a nyílt napon

2023.11.04. 12:00

Bóly után Siklóson is védik a fogyasztókat

Folytatva a Bólyban a közelmúltban megkezdett sorozatot, Siklóson is tart fogyasztóvédelmi nyílt napot a Baranya Vármegyei Fogyasztóvédelmi Egyesület.

Wald Kata

Fotó: ViDI Studio

A rendezvényen a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt., a Dél-Kom Nkft., a Siklós-Hő Kft., valamint a Baranya Vármegyei Békéltető Testület szakemberei is részt vesznek. Cél, hogy az egyesület tevékenységének bemutatásával segítséget adjanak a fogyasztóknak, hogy vásárlással, szolgáltatásokkal kapcsolatos panaszaik esetén mit kell tenniük.

 

 Ezen kívül lehetőségük nyílik arra, hogy megismerjék a békéltető testület működését, az eljárás menetét, mindemellett közszolgáltatásokkal összefüggő ügyekben kérdéseket tehetnek fel a jelen levő társaságok képviselőinek, vagy választ kaphatnak a szolgáltatásokkal kapcsolatos rendezetlen ügyeikre. 

A Baranya Vármegyei Fogyasztóvédelmi Egyesület november 9-én csütörtökön 14 és 17 óra között várja a nyílt napra az érdeklődőket a Köztársaság tér 8. szám alatt található Siklósi Könyvtárba. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!