Újabb koncert nagyvásznon

2023.11.05. 10:30

Egekig magasztalták a kritikusok a rendkívüli élményshowt

Egy igazi csemege készült a Swiftie-knek, azaz a Taylor Swift rajongóknak. Világszerte az énekesnő The Eras Tour-járól áradoznak, amelynek a hazai rajongók is szem és fültanúi lehetnek, hiszen film készült belőle. Ezt a koncert filmet november 5-én a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi is vetíti.

Czeczon Enikő

Fotó: Stock-Asso

Ez a turné Taylor Swift eddigi legnagyobb koncertsorozata, amely idén márciustól jövő év novemberig öt kontinensen száznegyvenhat fellépést fed le. Maga a cím arra utal, hogy ezzel a turnéval állít emléket eddigi pályafutásának összes érájának és albumának. Maga egy-egy fellépés kicsivel több mint három órás, viszont a vászonra egy kissé megvágott, százhatvanöt perces anyag készült, amely dokumentálja az inglewoodi SoFi Stadiumban tartott első három előadást augusztus elejéről.  

A koncert nem csak egy koncert volt, hanem egy élményshow is, amelyet nem csak a rajongók, hanem a kritikusok is az egekig magasztalnak. A filmnek a létrejötte is fantasztikus, hiszen a nagy hollywoodi stúdiók a sztrájkok miatt visszautasították, viszont Swift a rendszert megkerülve mozihálózatokkal és filmforgalmazókkal kezdett tárgyalni, mígnem sikerrel járt. Az énekenő producerként beleszólt a vágásba, és ő felügyelte azt is, hogy melyik dalok kerüljenek bele. 

A filmet a pécsi Cinema City két alkalommal – 15:45; 19:00 -, míg az Uránia Mozi egyszer – 15-15 - vetíti november 5-én. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!