Sajtótájékoztató

2023.11.10. 11:50

Felszólították Keresztest, hogy hagyja abba!

A LMP helyi szervezete az elmúlt hónapokban olyan kommunikációt folytatott, amivel pécsi fideszes politikusokat azzal vádolt meg, hogy elárulták a várost, ez azonban alaptalan vádaskodás – erről beszélt pénteki sajtótájékoztatóján Musch Zoltán fideszes önkormányzati képviselő az LMP pécsi irodájánál. Hozzátette: a vagdalkozás ugyanakkor valamelyest érthető, tekintve a párt elmúlt időben tapasztalt zuhanórepülését.

Bóka Máté Ciprián

Forrás: Pécsi fidesz

– Mi azt tapasztaljuk, hogy amíg más települések az iparfejlesztésük révén képesek megtartani a lakosságot, sőt, az életszínvonal is magasabb a pécsihez képest, addig az LMP azon ügyködik, hogy Pécset elkerüljék a beruházók. Azok a beruházók, akik olyan cégeket hoznának Pécsre, amelyek versenyképes, biztos fizetést tudnának biztosítani az itt élőknek – mondta Musch Zoltán.

– Ezért felszólítjuk Keresztes László Lóránt pécsi LMP-s parlamenti képviselőt, hogy fejezze be az ilyen jellegű politikai megnyilvánulásokat, kérjen bocsánatot a nemzeti oldal politikusaitól, főként a pécsiektől. A jövőben pedig a pécsiek érdekében, és ne ellenük dolgozzon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!