Új bölcsőde

2023.11.22. 12:00

Jól haladnak a munkálatok Alsószentmártonban

Hamarosan elkészül Alsószentmárton új bölcsődéje, ahol a kisgyermekek elsajátíthatják azokat a készségeket és képességeket, melyek segítik őket a saját kulturális környezetükben való megfelelő viselkedésben.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Forrás: Nagy Csaba facebook oldala

A községben a napközbeni gyermekellátásra egyre nagyobb igény mutatkozik. A beruházás célja a családok életminőségének javítása, a szülők munkavállalási esélyének növelése. Az új bölcsőde megépítésére a Napforduló Szociális és Drogprevenciós Egyesület nyert támogatást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

Vezetője Bartók Zoltánné az elmúlt héten Nagy Csaba országgyűlési képviselőnek mutatta be, hogy hogyan állnak a munkálatok. A beruházás műszaki készültsége meghaladja a 80 százalékot, a felületképzési munkálatok és a hidegburkolatok elkészültek, hamarosan következhet a festés. A külső környezet is lassan elnyeri tervezett arculatát. Kész a játszóudvar, a kerítés, az akadálymentes feljáró, valamint a biciklitároló és a hat beállásos autóparkoló is. 

Nagy Csaba Facebook oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!