Itt az idő jótékonykodni!

2023.12.12. 12:36

A beteg gyerekeket támogatja a bevétel

Tóth Viktória

 Az elmúlt évek hagyományait folytatva, idén decemberben ismét jótékonysági adventi vásárt tart az Eurakvilo Alapítvány december 9. és 23. között a Pécs Plázában. Az alapítvány már korábban felhívást intézett, felajánlásokat vártak. Olyan, akár kézzel készült termékeket, amiket bárki szívesen vásárolna meg ajándékként. Érkezett is sok szép termék a támogatóktól, az asztalokon tehát az Eurakvilo által készített dolgokat és felajánlásból kapott holmikat találhatunk majd. Így például ünnepi asztaldíszeket, hasznos ajándékokat is. 

Aki erre jár, a karácsonyi ajándékbeszerzést jótékonysággal is összekötheti. Ugyanis a vásár bevétele, ahogy mindig, a PTE KK Gyermekgyógyászati Klinika Onkohematológiai Osztályán folyó munkát, ezzel pedig a dél-dunántúli daganatos és leukémiás gyermekeket támogatja. Standjukat minden nap, a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében látogathatjuk, a sorok között található meg. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!