Útinfó

2023.12.23. 08:40

Balesetveszélyesek az utak a vármegye területén

A fő- és mellékutak a Dunántúl havazással érintett területein jellemzően latyakosak, hókásásak. Az ország déli részén vizesek, nedves az utak, a délnyugati területeken, a középső országrészben és az Északi-középhegységben sónedvesek.

Bama.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Andre Engelhardt

Útlezárások Baranyában és környékén

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

A 6-os főúton, Istvándi nyugati határában a közlekedésre veszélyes fákat vágják ki. A 246-os km-nél napközben sávlezárás mellett dolgoznak.

Útviszonyok

Havas eső esik Fejér vármegye jelentős részén, a Balaton déli partján, valamint Paks és Pécs környékén, a Duna-Tisza köze déli részén továbbá Vác és Tárnok térségében. A Dunántúl többi részén eső esik, a Dunától keletre egyelőre csapadékmentes az idő.

Az ünnepi kamiontilalom szombat 22 órától egészen kedd (december 26.) 22 óráig lesz érvényben. Valamint szilveszterkor december 30-án 22 órától, január 1. 22 óráig tart majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!