Üldözési mánia

2023.12.01. 15:59

Durva csata kezdődött a városban, mi lesz a vége?

Az LMP parlamenti képviselő, Keresztes László Lóránt a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést arról, hogy korábban Matheovits László, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség pécsi csoportjának vezetője bírálta pártjának politikáját, ami mögött ő Barkóczi Csaba fideszes képviselőt sejtette. Barkóczi Csaba pénteken az LMP pécsi irodája előtt tartott sajtótájékoztatót.

Bóka Máté Ciprián

Fotó: Löffler Péter

– Üldözési mániától hajtva úgy látja, hogy az őt érő bírálatok mögött én állok, de ez baklövés – mondta. – Az viszont kiderült, hogy LMP-re nem lehet számítani a zöld ügyekben. A Meccsek védelmében sem, hiszen Péterffy Attila mögé álltak be 2021-ben, holott korábban a mecseki tarvágások miatt kritizálták a polgármestert, aki korábban a pécsi erőmű vezérigazgatója volt.

Keresztes a sajtótájékoztató után közölte, hogy támogatni tudnak minden olyan kezdeményezést, amely védi a Mecseket. Szerinte nem is kell ezzel az átminősítéssel várni a jövő évi választásig, hanem már most el kell indítani a folyamatot, ennek érdekében Csizmadia Péterrel felveszi a kapcsolatot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!