Újévi kínálat

2023.12.27. 16:20

Elkészült a DDNP 2024. évi programnaptára

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai 2024-ben is szakvezetéses túrákkal, vízitúrákkal, gyerekprogramokkal, ismeretterjesztő előadásokkal, rendezvényekkel, természetfotós programokkal várják az érdeklődőket.

Bama.hu

Ide kattintva letölthető összesítés a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság 2024. évre tervezett programjainak vázlatos bemutatását tartalmazza – olvasható az intézmény honlapján. A programok részletes ismertetése – térképpel és hasznos tudnivalókkal – mindig az adott eseményt megelőző hetekben kerül fel honlapunkra (az itt elérhető Programok menüpontba).

A programok egy része természeti jelenségekhez (például virágzás, madárvonulás) és időjárási körülményekhez kapcsolódik, ezért az előre meghirdetett időpontokban változások lehetségesek.

A meghirdetett programok kedvezőtlen időjárási körülmények között is megvalósulnak. A programok balesetveszélyes helyzetekben maradnak el (pl. kenutúra esetén zivatar, szélvihar, vagy erdei túráknál szélvihar, nagy mennyiségű hó, ami faágak letörésével, fák kidőlésével veszélyt jelent).

A programváltoztatás jogát fenntartják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!