Karácsony a gyerekek szemével

2023.12.21. 19:15

Érdeklődve hallgatták a villányi kisdiákok a polgármestert

Az idei évben a Villányi Általános Iskola elindította a „Karácsony az én szememmel…” elnevezésű programsorozatát, ahol különleges vendégek osztották meg a gyerekekkel karácsonyi emlékeiket, élményeiket és szokásaikat.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Az elmúlt hetekben többek között Eckhardt Beáta óvodavezető, Bock-Báthori Emese, a Villányi Művelődési Ház vezetője, Takáts Gyula, a város korábbi polgármestere, Tegzes Emil korábbi alpolgármester, valamint Igli Mária, Molnárné Peltz Éva és Michelisz József, az iskola egykori pedagógusai látogattak el egy-egy osztályhoz, a hét elején pedig Mayer István, Villány polgármestere érkezett a 4. osztályhoz. A diákok kíváncsian hallgatták városvezető karácsonyi történeteit, miközben ő ajándékokkal lepte meg a gyerekeket. A kisdiákok is készültek meglepetéssel a kedves vendég számára.

– Nagyon izgultam, hogy hogyan sikerül a látogatás, mennyire oldódnak fel a gyerekek, hogyan tudom átadni azokat a gondolatokat, információkat, amiket szerettem volna, hogy mennyire lesznek vevők az általam elképzelt forgatókönyvre, témákra. Végül nagyon pozitív élmény volt a látogatás, a gyerekek fantasztikusak voltak. Egy nagyon-nagyon jó, okos, értelmes, udvarias, érdeklődő osztályt, gyerekeket ismerhettem meg

 – mondta a polgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!