Bama.hu videó

2023.12.03. 17:37

Motorra pattantak a Mikulások, manók és angyalok (videó és galéria)

A Motoros Mikulás gurulás Pécsen már hagyománynak számít. És a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület ezt a jó szokását idén sem adta fel, aminek egyik fő célja, hogy mosolyt csaljanak a gyerekek arcára.

Czeczon Enikő

Fotó: Löffler Péter

December 3-án a Budai vámnál található bevásárlóközpontál gyűltek össze a két keréken közlekedő Mikulások, akik örömmel és mosolyogva gyülekeztek, hogy aztán elinduljanak a város több pontjára, és jelenlétükkel megörvendeztessék a kicsiket és a nagyokat egyaránt, mert mindez nem csak egy gyermeknek nagy látványosság, hanem a szülőknek. 

Minden helyszínen, ahol megjelentek a Motoros Mikulások, hatalmas örömmel fogadták őket. A gyerekek húzták maguk után a szüleiket, azzal a felkiáltással, hogy “Igyekezzetek, mert lemaradunk róluk!”. 

A Mikulások azonban nem egyedül érkeztek, jöttek velük manók és angyalok is, akiknek segítségével a kicsiknek szaloncukrot, csoki mikulást osztogattak, a háttérben pedig szóltak a legjobb karácsonyi muzsikák. 

Azonban ez a gurulás nem csak egy látványosság, hanem ajándékgyűjtés is. A meghirdetett időszakban leadott ajándékokat eljuttatják rászoruló intézményekbe, családokhoz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!