Közös munka

2023.12.05. 18:30

Összefogva készítették el az ünnepi díszeket Rózsafán - videó

Különös gondot fordítanak az adventi díszítésre Rózsafán.

Tóth Viktória

Forrás: Nagy Csaba Facebook oldal

A Szigetvár melletti településen az idei mindenki karácsonyfája egy felajánlás nyomán érkezett gyönyörű ezüstfenyő, melyet Kispeterdről kaptak. A falu idei karácsonyfája a korábban már elhunyt Dombai László udvarából származik, módot adva arra, hogy méltó emléket is állítson a felajánlójának. 

A települési önkormányzat dolgozói alumíniumdobozokból készítették el a szaloncukor formájú díszeket, melyek már elnyerték méltó helyüket a karácsonyfán, közösen helyezték fel azokat a díszítés során. A lakosságot pedig arra buzdítják, hogy ha van otthon esetleg megmaradt vagy már nem használt karácsonyfadíszük, akkor nyugodtan helyezzék el azokat a falu karácsonyfáján. 

A polgármesteri hivatal épülete előtt is készültek díszítéssel a helybeliek, itt egy hatalmas adventi koszorú dekorációt készítettek el a dolgozók vasanyagból, fenyőágakból, melyet négy gyertyával és gömbökkel tökéletesítettek az adventi ünnepkör jegyében. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!