Jönnek a koncertek

2023.12.02. 16:40

Díszben pompázik Mohács, nyit az adventi vásár a Deák téren

Ünnepi díszbe öltözik a Széchenyi téren a karácsonyfa, ami advent első napjától vízkeresztig pompázik. A Deák téren mind a négy adventi hétvégén, így vasárnap is kézműves vásárral és egész napos műsorfolyammal várják a látogatókat. Szombaton elstartol a Mohács Dél Fesztivál is.

Máté Balázs (Mohácsi Újság.hu)

Tavaly is remek programok voltak Mohácson!

Forrás: Mohácsi Kossuth Teátrum Facebook

A korábbi évek hagyománya szerint vízkeresztig áll idén is feldíszítve a fa.

Karácsonyig minden vasárnap az ünnepi díszbe öltözött Deák téren adventi vásár várja a mohácsiakat és az ide látogatókat.

A Kossuth Teátrum szervezésében a mozi és a Hősi emlékmű közötti területen felállított nagyszínpadon egész napos műsorfolyam szórakoztatja a vásár közönségét, s a programot úgy állították össze, hogy az valamennyi korosztálynak élményt jelentsen.

Az adventi hétvégék fellépői között vannak országosan ismert művészek, valamint térségünk elismert előadói. Vasárnap  este nyolctól ingyenes Miller Zoltán & Vágó Bernadett műsorral várják a közönséget.

Ugyancsak elindul hétvégén a Mohács Dél Fesztivál rendezvénysorozat, amely a decemberi első három szombatján rendeznek  a Deák téren.

Szombaton délután fél hattól Dolly, este héttől Oláh Gergő lép színpadra, majd DJ Szicsa szórakoztatja a publikumot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában