Vasárnap újabb pince nyit ki

2023.12.13. 17:50

Több mint félmillió forinttal tudták támogatni a szederkényi óvodát

Advent első vasárnapján több mint 560 ezer, és múlt vasárnap is közel 500 ezer forint gyűlt össze a nyomjai pincékhez szervezett Adventi Nyitott Pincék programon.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Laufer L.

A Német Önkormányzat kezdeményezésével megszervezett rendezvénysorozaton összegyűlt bevételeket a szervezők jótékony célra ajánlják fel. A kezdeményezés mellé állt a település önkormányzata, a Horvát Önkormányzat, a Szabadidős és Kulturális Egyesület, a Turisztikai és Borosgazda Egyesület, a Nyugdíjas Egyesület, az óvodai és iskolai szülői munkaközösség, valamint helyi vállalkozók. 

Advent harmadik hétvégéjén, vasárnap 17 órától a Budzsáklia pincénél várják a látogatókat, ahol V. Balogh Hanna (ének), Réger Henriett (harmonika) és Katona József (billentyűs hangszerek) örvendezteti meg a közönséget, a bevételt pedig a nyugdíjasegyesületnek ajánlják fel. A tea ingyenes, és a forralt bor is nagyon jutányos áron lesz kapható, mivel azonban jótékony célra ajánlják fel a bevételt, adományokat „becsületkassza” jelleggel szívesen fogadnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!