A város szívében

2024.01.07. 21:30

Már várja nyugdíjas lakóit a bólyi apartmanház

Wald Kata

Forrás: pixabay

Pályázatot hirdetett a tavaly év végén elkészült nyugdíjasház leendő bérlői számára a bólyi önkormányzat – a 22 apartmanra három fordulóban lehet jelentkezni, az első körben az űrlapok leadási határideje január 10. Ezt követően január, majd február végéig van még lehetőség a pályázatok benyújtására.

A város szívében, a gondozási központ szomszédságában, azzal összeköttetésben lévő, összesen 22 egy-, másfél-, illetve kétszobás, modern konyhával, főzőfülkével ellátott lakrészeknek helyet adó, saját parkolóval is rendelkező létesítmény a 2020-ban megüresedett régi óvoda átépítésével valósult meg. A beruházáshoz a forrást a bólyi önkormányzat saját költségvetéséből finanszírozta.

A bólyi nyugdíjasház által kínált lehetőségek speciálisak, hiszen a leendő bérlők számára biztosított, hogy igény esetén a gondozási központ szolgáltatásait, például az étkezést, takarítást igénybe vegyék.

A lakhatásért a havi bérleti díjon felül egyszeri belépési díjat kell fizetni, a pályázati kiírás szerint. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!