Önzetlen felajánlások

2024.01.19. 18:30

Negyedévente ingyenes „turkálót” szerveznek

Rajnai-Zsíros Krisztina

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Hegedűs Márk

A Máltai Szeretetszolgálat Siklósi Csoportja az adományozók önzetlen felajánlásainak köszönhetően, január második hetében közel 100, tartós élelmiszert tartalmazó csomagot tudott eljuttatni a rászorulóknak és családjaiknak Siklóson, kicsit megkönnyítve ezzel az ünnepek utáni időszakot a nehéz sorsú családok életében.

Tekintettel a decemberi ruhaosztás sikerére, a csoport célul tűzte ki, hogy negyedévente szervez ingyenes „turkálót”, ahol az adományként érkezett használt holmik új gazdára találhatnak. Ennek érdekében, a csoport elnöksége és tagsága arra kéri a lakosságot, hogy ha vannak olyan használt, de még jó állapotban lévő ruháik, cipőik, játékaik, használati tárgyaik, melyekre nincs szükségük, keressék Máltai Szeretetszolgálat Siklósi Csoportjának tagjait. 

Raktározási lehetőségekben még szűkében vannak, ezért bútor felajánlásokat egyelőre nem tudnak fogadni, de a felajánlót és a rászorulót szívesen összekötik. Várják továbbá a csatlakozni kívánó tagok jelentkezését is a [email protected] e-mail címen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!