Természetesen a természetben

2024.02.15. 15:00

A környezettudatos túrázásról lesz szó a programon

A Hosszúhetényi Turista Egyesület (HOTE) ingyenes előadásra várja az érdeklődőket február 24-én. A Hosszúhetényi Kultúrház emeleti termében délután 15 órakor kezdődik a program, Természetesen a természetben címmel.

Mohay Réka

Az egyesület célja ugyanis a 2024-es évben a természetvédelem és a környezettudatos túrázás bemutatása, illetve annak az elsajátításának segítése. Ezen a programon a Duna-Dráva Nemzeti Park környezeti nevelője és természetvédelmi őre, Neubauer Norbert és Bodó János tart előadást a nemzeti parkokról, tájvédelmi és természetvédelmi területekről és az ezekben való természetjárás szabályairól és egyéb érdekességekről, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt. További információk olvashatóak a Hosszúhetényi Turista Egyesület Facebok-oldalán.

Idén a HOTE egyéb programokat is tervez, ezek egy fontos részét képezik majd a forrástúrák. Törvényileg védettek ugyanis a források, barlangok és földvárak is.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!