Itt a lehetőség

2024.02.18. 15:40

Kátyút látott Mohácson? Megsüllyedt járdát? Jelezzék az önkormányzatnak!

Idén is folytatódik Mohácson az Út az otthonunkba elnevezésű járda- és útfelújítási program, egyes helyeken már a tervezési, műszaki előkészítési folyamatok zajlanak. Annak feltérképezésére, hogy hol van szükség további beavatkozásra, Pávkovics Gábor, Mohács polgármestere a lakosság segítségét kéri.

Máté Balázs (Mohácsi Újság.hu)

A kép illusztráció

- Nagy örömmel jelenthetem be, hogy idén folytatódik az általam elindított "Út az otthonunkba" elnevezésű nagyszabású járda- és útfelújítási program 

- közölte Pávkovics Gábor. - Amint azt tapasztalhatták a mohácsiak, az elmúlt évtizedek kitartó és következetes munkájának köszönhetően jelentősen fejlődött a város út- és járdahálózata, viszont karban kell tartanunk a már meglévő szakaszokat, és meg kell vizsgálnunk az új nyomvonalak kiépítésének lehetőségét is.

A felmerülő költségek fedezéséhez önkormányzati és pályázati forrásokra egyaránt szükség lesz. Mint minden felújítási program esetében, most is a feltérképezés és lehetőségeink felmérése az első lépés. Ehhez kérem a város lakóinak segítségét.

Hozzátette, sokakat érintő, fontos és jó hír, hogy több helyen már megkezdődtek a tervezési, illetve a műszaki előkészítési folyamatok. Így többek között a Baross utcában, a Rókus utcában és a volt Felszabadulás lakótelepi szolgáltatóház környezetében.

- Köszönöm az eddigi bejelentéseket, és mindenkit arra buzdítok, hogy folytassuk a  párbeszédet. Küldjék el közvetlenül nekem észrevételeiket

 - kérte Pávkovics Gábor.

Az alábbi címeken egyikén lehet jelezni, a város melyik részén észlelt valaki úthibákat, kátyúkat, megsüllyedt járdákat vagy bármilyen jelenséget, ami akadályozhatja a közlekedést: E-mailben: [email protected], Levélben: Mohács Város Önkormányzata, 7700 Mohács Széchenyi tér 1. (A borítékon kérik feltüntetni: Út az otthonunkba program.) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!