Tavasz témában

2024.02.06. 13:20

Laptopot és rollert is nyerhetnek a fiatalok ezen a rajzpályázaton

A község önkormányzata rajzpályázatot hirdet királyegyházai tavasz témában. Három korcsoportban nevezhetnek a településen élő fiatalok: óvodás, alsó és felső osztályos.

Mohay Réka

– A pályázatra olyan alkotásokat várunk, amelyeken megjelenítik a gyerekek hogyan látják, hogyan élik meg a tavasz ébredését Királyegyházán 

– írják a szervezők.

A műveken így visszaköszönhetnek majd az olyan tavaszi tevékenységek mint a kertészkedés, a mezőgazdasági munkák kezdete, vagy egyszerűen az, ahogyan a gyerekek, családok játszanak, pihennek a szabadban. Az legszebb alkotások a királyegyházai ParKing Bisztró falát díszítik majd.

Az elkészült műveket az önkormányzatnál Lőrincz-Szabó Zsófiánál lehet leadni február 23-ig. A szervezők kérik a fiatalokat, hogy a műveken tüntessék fel a nevet és a korcsoportot. Az eredményhirdetésre március 9-én 16 órakor kerül sor a ParKing Bisztróban.

Értékes nyereményekre számíthatnak a díjazottak, roller, felújított laptop és számítógép is gazdára talál majd a rajzpályázat nyertesei között.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!