Panaszkodnak

2024.02.16. 15:40

Nincsenek megelégedve az új gyerekorvos munkájával

Több panasz is érkezett szóban és írásban egyaránt az új siklósi gyermekorvosra, aki tavaly ősszel vette át a 2. számú praxist.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: New Africa

Mojzes Tamás, Siklós alpolgármestere ezzel kapcsolatban elmondta: az önkormányzat már korábban, azonnali hatállyal megtette a szükséges lépéseket a siklósi gyermekek és családok védelmében, ezzel egyidejűleg egyeztetettünk a doktor úrral is. Hangsúlyozta továbbá, hogy orvosszakmai kérdésekben az önkormányzat nem tud és nem is foglalhat állást, ez a szakma feladata, de a lakossági panaszok miatt indokoltnak tartották, hogy az ügyben vizsgálatot kezdeményezzenek a megfelelő szakemberek bevonásával. A gyermekorvossal kapcsolatos panaszokat soron kívül átadták a Kormányhivatalnak, hogy azonnali hatállyal lefolytassák a szakfelügyeleti ellenőrző vizsgálatot, melynek keretében egy szakfelügyelő főorvos kivizsgálja ezeket az eseteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!