Várjuk a fotókat!

2024.03.20. 08:40

Húsvéti képeket küldhetnek olvasóink, mi pedig közkinccsé tesszük

Tóth Viktória

Szederkény 2023-as húsvéti dekorációja

Húsvét közeledtével nyuszik, tojások és virágok díszítik a baranyai településeket is. Mint írtuk korábban, a Dunántúli Napló és a bama.hu húsvéti, tavaszváró kezdeményezésére olyan képeket várunk a baranyai falukból, városokból, amelyek a szépen feldíszített főtérről, utcákról készültek, de szerepelhet a képen egy ünnepi díszbe öltözött középület, iskola, óvoda, hivatal, kultúrház is.

Játékunk indulása óta Siklósnagyfaluból, Baksáról, Lippóról, Hetvehelyről, Sásdról és Kővágószőlősről is érkeztek szerkesztőségünkbe fényképek. Külön örülünk ha emberek is szerepelnek a képeken, például a dekoráció elkészítésében segítő helyiek. Szeretnénk minden felhívásunkra jelentkező településről legalább egy-egy fotót bemutatni, ezért érdemes több képet beküldeni szerkesztőségünkbe. A tavaszi díszbe öltözött településeket a Dunántúli Napló húsvét előtti lapszámaiban képes összeállításokon keresztül szeretnénk bemutatni. 

Valamint a bama.hu Facebook-oldalán külön posztban mutatunk be minden települést.

Kérjük, hogy jó minőségű, éles, nem homályos fotókkal jelentkezzenek olvasóink, hiszen ezeket tudjuk megjelentetni az újságban és online felületünkön is. A képeket bárki beküldheti a [email protected] e-mail-címre legkésőbb március 26-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!