Rendezvény miatt

2024.04.09. 15:40

Ideiglenes forgalomkorlátozás lép életben csütörtöktől Siklóson

Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2024. április 11-e és április 14-a között Siklóson – hívja fel a járművezetők figyelmét a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Bama.hu

Lezárják 2024. április 11-én 7 órától 2024. április 14-én 8 óráig a Felszabadulás utca 43. számtól (új parkoló bejárata) az Ady Endre utca kereszteződéséig tartó szakaszát. 

2024. április 12-én 7 órától 2024. április 14-én 3 óráig a Felszabadulás utcát, a Dózsa György utcai körforgalomtól a Kossuth térig, valamint az Ady Endre utcát a Táncsics utcai végénél.

A rendezvény idején a Dózsa György utcában, a Táncsics utca kereszteződésétől a Széchenyi utca kereszteződéséig, valamint a Dózsa György utcában a Széchenyi utca kereszteződésétől a Szabadság utca kereszteződéséig tilos lesz megállni. 

A rendezvény idején a feloldják a Baross Gábor utca 33. szám előtti útszakasztól a Felszabadulás utca irányába a megállási tilalmat.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!