Modernebb lett

2024.04.12. 16:20

Tovább fejlődik a szászvári iskola konyhája

Folytatódott a szászvári iskola konyhájának modernizálása - adta hírül internetes közösségi oldalán Vidák Krisztina, Szászvár polgármestere.

Wald Kata

Miután az eddig használatban lévő hűtőgép elavulttá vált, és már nem tudta kellőképpen a funkcióját betölteni, egy új berendezést vásárolt az önkormányzat. Ezen kívül a menza is jelentős korszerűsítés előtt áll – új beléptető rendszert vezetnek be, amelyhez beszerezték a szükséges kártyaleolvasót, és érintőképernyős monitort.

– Az étkezés igénybevételéhez szeptember hónaptól kötelező lesz plasztik kártyával rendelkezni, amelyet majd az iskolában osztanak ki a gyerekek számára

 – részletezte a tudnivalókat a polgármester. Az új rendszer próbaüzeme már az idei tanévben elindul, annak érdekében, hogy mire „élesítik", addigra mindenki kényelmesen hozzászokjon a változáshoz. Az önkormányzat minden érintett szülőt – az iskolán keresztül – írásban tájékoztat a szükséges tudnivalókról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!