Tervezés

2024.05.24. 09:03

Akadályverseny lehet ma az utakon

Az UTINFORM hírei szerint van mire figyelni azoknak, akik ma útnak indulnak. Az autópályán és az alsóbbrendű utakon is.

Bama.hu

Az M6-os autópályán,
- a 34-es km-nél a külső és a leálló sávot illetve a Ráckeresztúri csomópontot mindkét irányban lezárták. A forgalom mindkét oldalon, a belső sávon halad. (06.05-ig)
- Budapest felé, az 56-os és 53-as km között a külső sávot lezárták aszfaltozás miatt. A munkavégzés kapcsán az 55-ös jelű Adony / Perkáta csomópont sem használható a főváros irányában. 
- Véménd térségében a 168-as km-nél lévő alagútban a világítást cserélik, ezért a Villány felé tartó oldalt lezárták, a forgalom az ellenkező oldalon, irányonként 1-1 sávon halad. (05.24-ig)
- Budapest felé, a 179-es és 174-es km között a belső és leállósáv zárására kell készülni, aszfaltozás miatt.
- burkolati jeleket festenek az M60-as autópálya csomópontja előtt, Villány irányába. A 189-es és 190-es km között a belső sáv zárása mellett dolgoznak.

Az M60-as autópályán, az M6-os autópálya irányába a 14-es és a 11-es km között a burkolatot javítják. A külső sávot lezárták. 

A 6-os főút Pécs belterületi szakaszán, a Zsolnay Vilmos utcában a vízvezetékrendszerben keletkezett hibát hárítják el, emiatt a Pécsvárad felé tartó irányban a 195-ös km-nél a külső sávot elkerítették a forgalom elől. 

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén csatornáznak. A 12-es és a 15-ös km között helyenként félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani. 

Átadták a személygépkocsi forgalomnak az M6-os autópálya újabb szakaszát Bóly és Majs, azaz a 192-es km és a 205-ös km között. Az új autópálya szakasz egyelőre matrica nélkül használható! Mivel az autópálya még nem használható a határig, emiatt a tranzit tehergépjárművek továbbra is az 56-os, illetve az 57-es főúton közlekedhetnek Horvátország felé.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!