Tavaszi Mozaikkereső

2018.03.22. 18:00

Hatmillió forintos olvasói játék indul

Tavaszi Mozaikkereső címmel indul új nyereményjátékunk április 6-tól, amelyen szerencsés olvasónk gazdagabb lesz egy hárommillió forintos bankkártyával és sok-sok olvasónk értékes nyereményekhez juthat. A játék során összesen több mint hatmillió forintot nyerhetnek majd olvasóink, akik közül 33 szerencsés előfizetőt sorsol majd ki a sorsoló bizottság.

Április 7-től minden nap – összesen 11 alkalommal – jelenik meg tíz darab sorszámmal megjelölt mozaik kupon, plusz egy JOKER kupon. A játékosoknak az a feladatuk, hogy az április 6-i lapszámba behúzott játékszelvényen adják meg adataikat, gyűjtsék össze a lapokból a mozaik kuponokat – szelvényenként tíz különbözőt – és ragasszák fel a játékszelvényre. A JOKER kupon bármelyik másik kupont helyettesítheti! Fontos tudnivaló, hogy egy gyűjtőszelvényen csak egy JOKER kupon szerepelhet!

A pályázatokat – a kivágott gyűjtőszelvényt a felragasztott mozaik kuponokkal – lezárt borítékban kell beküldeni a következő címre: Tavaszi mozaikkereső 2018 – nyereményjáték. Mediaworks Hungary Zrt. 8200 Veszprém, Házgyári u. 12. A kitöltött nyereményszelvények beküldésének végső határideje április 26-a.

A Tavaszi Mozaikkereső játék fődíja egy hárommillió forint értékű bankkártya, ezen túl kisorsolunk két LED TV-t, öt 200 000 forint értékű utazási utalvány, tíz 100 000 forint értékű Spar-utalványt és 15 wellness hétvégét.

A sorsolás május 15-én, 10 órakor lesz Veszprémben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!