buliajánló

2018.02.01. 20:00

Izmos hétvége jön, igazi nagy sztárokkal

Fellép a Magashegyi Underground és Boggie is, de a szokásos táncos rendezvények sem maradnak el a hétvégén.

dg

Pénteken este a Nappaliban lép színpadra Csemer Boglárka, aki Boggie „3” címet viselő harmadik nagylemezével indult országos lemezbemutató turnéra. Az énekesnőt sajátos zenei világ jellemzi, egyedi, művészi, kifinomult dalszerzővé érett, varázsához akkor kerülhetünk igazán közel, amikor koncerten látjuk, halljuk őt. Szombaton az Imprinting zenél a Király utcai klubban. A hazai zenei szintéren egyedi hangzásvilágú produkciót hoztak létre, különféle zenei műfajokat ötvözve, sajátos performansszal fűszerezve.

A Pécsi Estben pénteken a fiatalok körében roppant népszerű Cloud 9+ zenél, akik a drum and basst és a dubstepet ötvözik a rockzenével. A vendég ezen az estén a Follow The Flow. Az együttes tagjai külön-külön is sikeres bandák zenészei, 2016 márciusa óta pedig egymásra találva hozzák el rajongóiknak a hazai hiphop, rap életérzését. Másnap a Magashegyi Underground kezdi meg ebben a koncertteremben az újévi turnéját. A Bocskor Bíborka énekesnő által vezetett népszerű fővárosi alternatív rockzenekar előtt a pécsi Lékkör játszik.

A Szabadkikötőben Reggae Hits the Town című partisorozat harmadik állomása a jamaicai zenék szerelmeseinek kedvez péntek este: Áfonya, Foka, Shop is a lemezjátszók mögé áll. Másnap tradicionális gipsy jazz muzsika hallható ugyanitt. A Canarro zenészei szinte egyedüliként képviselik hazánkban ezt a műfajt, melynek során izgalmas zenei utazás során varázsolják elénk a 20-as 30-as évek swing és jazz zenéjét, dinamikus, improvizatív és felemelő dallamokon keresztül.

A Trafikban a hölgy vendégek legnagyobb örömére latin bulit tartanak péntek este. Friss, dallamos, mai latin slágerek és örökzöld latin klasszikusok váltják egymást, egy forró éjszaka keretében. Szombaton egy lassan hagyományossá váló rock 'n' roll bulira mehetünk a Trafikba, ahol a Flip, Flop and the Flyers lép fel.

A Truesounds bulik már tíz éve töretlenül bukkannak fel a hazai éjszakai életben, így lesz ez szombaton este az Amperben is. Gregory S nevét ennek köszönhetően ismerte meg a nagyközönség, hisz 2004 óta Peter Makto-val közösen járják az országot a tematikus estjükkel, melyen a minőségi elektronikus zenékre helyezik a hangsúlyt.

És hogy a keményebb rockzenék hívei se legyenek szomorúak, a Ti-Ti-Tá-ból is ajánlunk egy péntek esti koncertet, melyen a Colemna, a The Four Keys és a Forgotten Promises lép fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában