Buliajánló

2018.02.08. 20:00

Koncertáradat zúdul Pécsre a hétvégén

Kiváló és változatos koncertek elé nézünk ezen a hétvégén, igazán népszerű zenekarok teszik tiszteletüket városunkban. Bëlga, Honeybeast, Mystery Gang, Budapest Bár, és a többi, és a többi.

DG

A szerencsések a Kodály Központban kezdhetik a hétvégét, hiszen a Honeybeast lép fel telt ház előtt, ráadásul egy nem is akármilyen felállásban. Az együttes legnagyobb slágereit ugyanis nagyzenekari kísérettel lehet meghallgatni. A vendégzenészekkel kibővített csapatot tizenhat fős vonóskar, és egy női kórus is segíti. A fellépésen a zenei élményre, a megszólalásra koncentrálnak, nem annyira a rockos bulik hangulatára. Különleges este lesz.

A Pécsi Estben az új albumát mutatja be pénteken a Bëlga. A Csumpa című album dalai mellett minden bizonnyal a hiphopzenekar legnagyobb slágerei is bólogatásra késztetik a hallgatóságot. Koncert után nem mindennapi táncmulatság veszi kezdetét, hiszen a Backstreet Boys és a Spice Girls rajongói csaphatnak össze egy mókás múltidéző bulin. Másnap a klubban éles váltással a punkzene fog hengerelni, ugyanis a Hétköznapi Csalódások és a Prosectura lép fel. Ne készüljön egy könnyed táncestre, aki arra téved.

Pénteken a Mystery Gang is fellép Pécsen. A magyar rockabilly legnagyobb királyai a Trafikban zenélnek, és mivel mindegyik bulijuk egy energiabomba, ezért bátor szívvel tudjuk ajánlani őket ezen az estén is.

A Nappaliban játszik szintén pénteken az Isten Háta Mögött zenekarból ismert énekes, Pálinkás Tomi új zenekara, a poposabb irányba elmozduló Tej, amely új lemezét tárja a közönség elé. Másnap Sütő Márton gitározik, énekel a Király utcai klubban, így játssza el kedvenc Led Zeppelin dalait és A Szerelem harcosa repertoárját.

Szombaton az E78-ban a Budapest Bár dallamaira lehet vigadni, vagy búsongani. A zenekar ezúttal Budapest hangulatát hozza Pécsre. Az Itt van a város turné célja ugyanis, hogy Farkas Róbert és csapata egy estére összehozza az egész várost, miközben bemutatják legújabb dalaikat is, melyeket a főváros ihletett. A kétórás koncerten fellép többek között Behumi Dóri, Németh Juci, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László és Szűcs Krisztián.

A Szabadkikötő lassan mehet óvodába, hiszen ezen a hétvégén ünnepli a harmadik szülinapját. Pénteken azért még egy hiphop bulit is beiktatnak Busa Pistával, majd szombat délutántól kezdődik a másnap délutánig tartó mulatság. Ráadásul tematikus lesz a jeles alkalom, hiszen Pécs űrkikötő állomásává változik a szórakozóhely, a jelmezes helyi űrlények és rakéták mellett idegen galaxisok lényeit is várják a szervezők.

Az elektronikus zene szerelmeseinek ezúttal is az Amper klub felkeresését javasoljuk szombaton éjjel. Pécsre látogat a pesti éjszakákból jól ismert We are Cre8tion sorozat. Az underground klubest motorja, Chriss Ronson mellett a HI!FLY alapító Yvel & Tristan, valamint James Grow zenélnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában