Geresdlak

2019.07.28. 15:50

Kiderült, ki helyettesíti majd Demjén Rózsit a fesztiválon

Az idei Gőzgombóc Fesztivált szeptember 28-án rendezik, amelynek az egyik sztárfellépője Demjén Ferenc lett volna. Amint arról lapunk is beszámolt, az énekes májusban a csípőkorrekciós műtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, amikor rosszul lett.

Zs. J.

Kórházba szállították, ahol kiderült, enyhe lefolyású agyérgörcse volt. Úgy tudjuk, állapota lassan javul, jelenleg a szigetvári kórházban ápolják. A művész menedzsmentje lemondta a nyári és a szeptemberi, geresdlaki fellépéseket, de az év végi budapesti koncertre árulnak jegyeket.

Mint megtudtuk, a tizenharmadik Geresdlaki Gőzgombóc fesztiválon Demjén Ferenc helyett a HoneyBeast lép majd fel. Az aranylemezes magyar együttes tizennégy éve, 2005-ben alakult Szegeden, azóta pedig a magyar könnyűzene egyik legmeghatározóbb formációja. Az első nagy sikereiket 2010-ben érték el, majd öt éve, a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójának szereplőiként szereztek országos ismertséget. Különleges Symphoney előadásuk hatalmas sikereket aratott országszerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában