videó

2020.05.16. 14:08

Új számmal jelentkezett a Mongooz and the Magnet

Íme a señorita című szerzemény, melyhez videóklip is dukál.

bama.hu

Pécs egyik büszkesége, a Mongooz and the Magnet zenekar (Magnus Måløy – gitár, ének, Ian O'Sullivan – nagybőgő, ének és Háló Gergő – dob) novemberben jelentkezett egy középlemezzel, most viszont a járványhelyzet és az önkéntes karantén pedig tovább lökte a kreativitás ösvényén. Így született meg a señorita.

“Mi is pontosan azokon a dolgokon esünk át, mint mindenki más, és a hangulatunk is napról napra változik. Az elején még úgy voltunk vele, hogy nem is olyan rossz a helyzet, aztán jött a dolgos időszak, majd elérkeztünk a tehetetlenség érzéséhez, amikor mindent elkezdünk megkérdőjelezni magunk körül. Ezek az érzelmek pedig egyfajta körforgásban váltakoznak. Attól, hogy vannak rosszabb napjaid, amikor mindent és mindenkit utálsz, még nem leszel rossz ember. Mindenki csak arról posztol, ha éppen jó napja van – szóval mi úgy döntöttünk, hogy a dolgok sötét oldalát öntjük dalba.” – olvashatók Ian gondolatai a Riposton.

A zenekar tegnap a dalt Maradj otthon fesztivál keretében mutatta be a Facebook-on, ahol Beck Zoltán, a 30y frontembere kérdezte a tagokat az új dal keletkezéséről, és arról is hogyan viselik a karantént a fiúk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában