Idősen is fitten

2021.09.24. 19:21

Nyugdíjas mozgásnap és kulturális bemutató lesz szombaton

A Nyugdíjasok Egyesülete meghív minden pécsi, baranyai nyugdíjast és családtagjait az V. Pécsi Tanuló Fesztivál keretében szervezett kulturális bemutatójára.

Mészáros B. Endre

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az esemény szeptember 25-én, szombaton 13.30 órakor lesz a Széchenyi téri szabadtéri színpadon, a fellépők pedig átfogó képet adnak a megye nyugdíjasainak kultúréletéről. A szereplők: Assonantia Nőikar, Baranya Bokréta Népdalkör, Búzavirág Népdalkör, Énekvarázs Dalkör, Nyugdíjasok Körzeti Egyesülete – Pécsvárad Férfikórus, Balázsné Pecze Gyöngyi vers­mondó, Bátai „Sárköz” Néptánc Egyesület, Belügyi Szervek Tánccsoportja, Borsós István tárogatós, Első Pécsi Szenior Örömtánc Csoport, Fonti Five Táncműhely, Lépő Ignác szájharmonika, Lépő Ignácné Rozi népdalénekes, Pécsszabolcsi Tánccsoport valamint a Pécsváradi Nyugdíjas Hagyományőrző Tánccsoport.

Ugyancsak a Nyugdíjasok Egyesülete a Baranya Megyei Szabadidősport Szövetséggel közösen az Európai Sporthét alkalmából szeptember 30-án, csütörtökön Szenior Mozgásnapot szervez.

Aki szeretne ezen a napon néhány órát mozgással eltölteni a friss levegőn, azt a következő programmal várják: gyalogos kirándulás a Mandulásban, az Erdei tornapályán, könnyed bemelegítő és levezető torna, nordicwalking oktatás. Találkozó 9 órakor a Mandulásban, ahová a 34-es autóbusszal lehet a legkönnyebben eljutni (csatlakozó járat 8.35-kor indul a Főpályaudvarról). Célszerű mindenkinek kényelmes öltözetben, csukott lábbeliben érkezni.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, továbbá a rendezők apró meglepetéssel jutalmazzák a programban résztvevőket. Érdeklődni további részletekről és jelentkezni a [email protected] e-mail-címen vagy a 06-30/492-6862 telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában