Helyi kultúra

2022.04.23. 18:00

Közös nemzetiségi programot rendeznek

A következő hetekben is folytatódnak Harkányban a közösségi rendezvények, legközelebb vasárnap délután szerveznek hagyományteremtő kulturális programot a művelődési házban.

Zs. K.

A harkányi nemzetiségek közös kulturális programja 17 órakor a Mohácsi Nemzetiségi Néptáncegyüttes műsorával kezdődik, majd 18 órától a harkányi német, horvát és szerb nemzetiség táncháza következik. A zenét a Millich zenekar biztosítja, szerb-horvát-német formációban. 


A program ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak. Jövő szombaton 17 órától a Zsigmondy sétány szabadtéri színpadánál májusfaállításra invitálják a helyieket és a vendégeket. 


Műsorral készül a Harkányi Hagyományőrző Csoport, a Der Harkányer Singvögel Khor műsora, és a Horvát Nemzetiségi Énekkar, 18:15-től pedig a szalagokat feltűzik a város májusfájára a Nagyharsányi Nép-Táncz Együttes és Jerkus Aurél közreműködésével. Az este 19:30-tól utcabállal zárul a Maraton Banddel. A szervezők tájékoztatása szerint rossz idő esetén csak a bált tartják meg a művelődési házban. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában