Szamárság lenne kihagyni

2022.08.26. 12:04

Beindul a Szamárfül Családi Fesztivál

Fotó: Laufer László

Az idő jó lesz, így a Zsolnay Negyed vicces megemlítette: „szamárság” lenne otthon maradni, hisz ma délután elindul a Szamárfül Családi Fesztivál.  

Pénteki program:

15 órától látogatható a PanDani projekt a Kékváza Udvaron, a Pagony játszóház és olvasósarok a Ginkgo téren, és ugyanitt megnyílik a Kincses Piac is. 16 órától a Bella Tanoda és az Élethíd Segítőkutya Alapítvány kutyusai tornáztatják meg a gyerekeket, szintén a Ginkgo téren.

A Ginkgo téri színpadot 16 órakor veszik birtokba a Belvárosi Betyárok, és várnak minden kis- és nagy betyárt interaktív koncertjükre. Pecás kalandokkal szórakoztat a Laniakea Színház: Horgász hétvége – Tárgyanimációs pecás kaland 17 órakor a Bóbita Szabadtéri Színpadon.

A vagány Iszkiri zenekar 18 órakor kezdődő interaktív koncertjével, a Ginkgo téri színpadon várjuk a családokat. Az E78 Oktatótermében 19 órakor Diamese a pécsi Kovács-gyerekek kedvenc mesemondójával, Mikiapával

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában