A felvonulás rossz idő esetén elmarad

2022.08.20. 11:10

Néptáncgálával, kenyérszenteléssel, koncerttel ünnepel Mohács

Államalapító Szent István királyunk ünnepén hagyományosan kitüntetéssel ismeri el Mohács képviselő-testülete mindazoknak a munkáját, akik sok éven át a város, vagy egy közösség érdekében érdemes és eredményes tevékenységet végeznek. 

M.B. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

20210820 Budapest Magyar Ízek Utcája rendezvény a Várkert Bazárnál Képen: Szent István-kenyér Fotó: Bach Máté Magyar Nemzet

Fotó: Bach Máté

Nemzeti ünnepünkön Pávkovics Gábor, Mohács polgármestere augusztus 20-án a városháza dísztermében délután fél ötkor kezdődő díszünnepségen a meghívottak jelenlétében adja át a képviselő-testület által odaítélt kitüntetéseket.

Ezt követően a Fogadalmi Emléktemplomban hatkor kezdődik az ünnepi szentmise, amelyen kenyérszentelésre is sor kerül. A Deák téren fél hétkor Hungarian Brass-koncertet tartanak. A Szent István napi ünnepséget a nemzetközi néptánc fesztivál gálaműsora zárja, amire rossz idő esetén a Mohácsi Kossuth Teátrum színháztermében kerül megtartásra!

A néptáncosok felvonulása rossz idő esetén elmarad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában