Várják az érdeklődőket

2022.11.20. 18:33

Folytatódik a kedvelt KönyvtárMozi program a városban

Nagy érdeklődéssel zajlott az idei KönyvtárMozi program a Villányi Városi Könyvtárban. Ennek keretében Márkus István, a Csorba Győző Könyvtár munkatársa idén eddig hét filmklasszikust vetített le a résztvevőknek.

Zs. K.

Fotó: Kzenon

November 23-án, szerdán, 17 órakor az Egy magyar nábob kalandfilmet, december 14-én (ismét szerdai napon) ugyancsak 17 órától pedig a Kárpáthy Zoltán című romantikus kalandfilmet nézhetik meg az érdeklődők. A filmklub programja pármondatos felvezetéssel kezdődik, amit a film megnézése után a készítés kulisszatitkait és a korabeli film­kritikákat bemutató előadás követ. A játékos kedvű résztvevők akár kvíz kitöltésére is vállalkozhatnak, és a helyesen válaszolók között ajándékokat sorsolnak ki. A klubtagok döntése alapján ezt az évet egymáshoz kapcsolódó filmklasszikusokkal, Jókai Mór regényeit vászonra vitt film­adaptációkkal zárják. A programra minden érdeklődőt várnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában