A Vad Fruttik is fellép a Fishingen

2022.12.26. 16:35

A legjobb helyen leszünk

A Vad Fruttik koncertjében az a legjobb, hogy miközben elmerengünk a múlton, valójában azt is érezzük: most vagyunk a legjobb helyen, a legjobb időben.

bama.hu

A Vad Fruttik megalakulása óta nagyjából ugyanazt csinálja: lendületes gitárzenét, jól utánénekelhető sorokkal. Ez a stílus amúgy egy időben nagyon felkapott volt, hála az Oasis-nek, a Blur-nek, a Pulp-nak, azaz a brit pophullámnak. Akkor sorra alakultak a hasonlóban próbálkozó együttesek – mára nem maradt szinte senki. Lecsengett a divathullám, mondhatnánk gonoszkodva – a gyengék elhulltak, konstatálhatnánk bizakodóan.

A Vad Fruttik maradt, mert tudta, mikor kell váltani, mikor kell nem annyira komolyan venni sem a zenét, sem magukat. Szóval nem mondanak a számok között élettanulságokat, nem alakítják át dalaikat, nem idézgetnek ész nélkül minden kedvencüktől – viszont becsülettel leadják a bestof-ot, jön majd az a sor, hogy Fáj a fejem, a szívem túl nagy, aztán meg az, hogy Lehetek én is az egyetlen, kinek szíve eddig még soha nem tapasztalt mértékben, s mi közben bátran elmerenghetünk, hogy ez az a szám, ami egyszer, régen, nagyon sokat jelentett, ez meg az, ami miatt le nem tudjuk törölni a mosolyt.

Nagy elkalandozásokat ígér a Vad Fruttik Orfűn, június 29-én – ott hát a helyünk a tömeg közepén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában