Nem csak az Avatáré a karácsony

2022.12.25. 19:38

A Whitney Houston-film: átlagos lányból vált igazi sztárrá

Minden idők legtöbbet díjazott női előadóművészének, Whitney Houstonnak életéről készítettek filmet. December 25-én Pécsen is több időpontban vetítik az alkotást a Cinema Cityben.

Cz. E.

Képünk illusztráció

Fotó: Stock-Asso

Az énekesnő egy átlagos, helyes gimnazista lányként kezdte, aki generációjának legjobb hangjával született. Így nem meglepő, hogy egy lemezcég menedzsere fel is figyel rá, és innentől nincs más dolga, mint énekelni. Rászakad a siker, de megküzd a népszerűséggel, a gazdagsággal, a rengeteg koncerttel, a belőle meggazdagodni vágyók tömegével és számos kísértéssel. Ezen az úton számos barátot és ellenséget is szerez, de az elé gördülő akadályokat legyőzi az éneklés erejével.   

Ennek a szívmelengető filmnek a forgatókönyve egy másik nagysikerű alkotás, a Bohém rapszódia írójának tollából származik. A Freddie Mercury életét feldolgozó mű sikere után egyértelmű, hogy a Whitney-film is kötelező mozis élmény.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában