Bepillantást kapunk Kelet-Afrikába

2022.12.05. 10:27

Újabb országot húzott ki bakancslistájáról a középiskolai tanár

Az angol és turizmus tárgyakat oktató középiskola tanár, Muth Csilla imád utazni és bakancslistája igen hosszú. 2022 nyarán Kelet-Afrika volt a cél, amelyről december 5-én, este fél 7-kor be is számol a Vasutas Művelődési Házban.

Cz. E.

Amikor Muth Csilla kiválasztja következő úti célját, akkor a következőket veszi figyelembe: csodás vidékek, érdekes kultúrák, és persze minél több kaland minél olcsóbban. Utazásai elengedhetetlen kelléke a fényképezőgépe, amivel egy-egy út során több ezer képet képes készíteni. A Kelet-Afrikába tett látogatásának főhelyszíne Zanzibár volt, ami egy laza nyaralásnak indult, amelyből végül egy látványos utazás lett.

Bejárta a fűszerszigetként is emlegetett országot, belevetette magát Tanzánia nemzeti parkjainak világába, amelyek nem csak a gazdag állatvilágukról híresek, hanem a gyönyörű, szemet kápráztató tájakról is, köztük a maradandó élményt nyújtó különleges Ngorongoro kráterről. Rengeteget tanult az afrikai emberek életszeretetéről, a maszájokrók, a szavannák életritmusáról és járt egy egyszerű afrikai iskolában is. Mindezekről beszélni fog a nagy utazó tanár, sok fotó- és videódokumentációt felvonultatva az est során. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában