A Szállító egy szuperkém szerepébe bújik

2023.01.01. 16:20

A Blöff rendezője újabb filmes hadműveletbe kezdett

Ha szabad az esténk az új év első napján, és egy igazán ütős filmre vágyunk, akkor Guy Ritchie, a Blöff és A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső atyának legújabb akció vígjátékát, a Fortune-hadművelet: A nagy átverés című alkotást érdemes megnézni a moziban. Még szerencse, hogy a Cinema City este fél 8-kor vetíti is.

Cz.E.

Forrás: youtube

Egy rendkívüli képeségekkel megáldott szuperkém, Orson Fortune titkos bevetésre indul. Meg kell szereznie egy veszélyes fegyvert, és meg kell akadályoznia, hogy ez az eszköz Greg Simmonds, a híres-neves milliárdos fegyvernepper kezébe kerüljön. És hiába ő a legjobb a szakmájában, ehhez az akcióhoz társakra van szüksége. Kezdetben nem örül ennek, de végül csak összeáll a világ legjobbjaival, hogy megszerezzék ezt a halálos fegyvert. De egy csalira is szükség van, amely szerepet egy filmes Hollywoodi csillag fog betölteni, Danny Francesco, aki egyébként a fegyvernepper kedvence. A csel ütős, de vajon beválik?

A rendező mindig előszeretettel dolgozik együtt Jason Stathammel, és így van ez mostani filmje esetében is, amelynek főszerepére fel is kérte a szállítót. A gonosztevő szerepében pedig sokak kedvenc angolja, Hugh Grant tetszeleg.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!