Moziajánló

2023.02.12. 09:56

A Hangya és a Darázs elindítja a Marvel-univerzum ötödik fázisát

A jegyelővétel már elkezdődött a legújabb Marvel filmre. A Hangya és a Darázs: Kvantummánia címet viselő alkotás indítja el szuperhős univerzum ötödik fázisát. A premier előtti vetítésekre február 15-én kerül sor három időpontban és három formátumban a pécsi Cinema Cityben.

Cz. E.

Fotó: Stock-Asso

A Hangya harmadik kalandjában Scott Lang és Hope Van Dyne újra szuperhősruhát öltenek. Hope szüleivel, Hank Pymmel és Jan Van Dyne-nal egyetemben az egész család a Kvantumvilágban találja magát. Ez egy különleges hely, ahol nem mindennapi lényekkel kerülnek szembe, miközben felfedezőútra indulnak. Itt azonban rá kell jönniük, hogy amit lehetségesnek hittek, az eltörpül a valóság mellett.  

Február 16-án este 7 órakor magyar szinkronnal, 2D-ben, este fél 8-kor eredeti hanggal, magyar felirattal, 2D-ben, valamint este 8 órakor magyar szinkronnal 3D formátumban vetíti a filmet a pécsi Cinem City.  

Érdemes minél hamarabb megváltani a jegyeket, hogy biztosan az elsők között legyünk, akik látják a filmet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában