A belépés regisztrációhoz kötött

2023.03.18. 20:12

Szaxofonon és fuvolán szólal meg Bach a bólyi Erzsébet Vígadóban

A rangos komolyzenei programsorozat, a Bach Mindenkinek Fesztivál az 1685. március 21-én született géniusz, Johann Sebastian Bach születésnapjának hetében indul a Kárpát-medence összesen mintegy 100 településén több száz eseménnyel, ezt követően pedig folytatódik az egész esztendő során.

bama.hu

Ennek keretein belül Bólyban március 20-án, 18 órakor rendezi meg a „Bach szaxofonon és fuvolán" című koncertet az Erzsébet Vigadó - Balla Zsófia Katalin a szaxofont, Bánfi Petra a fuvolát szólaltatja meg. A rendezvényre a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött, ami megtehető telefonon, vagy e-mailen az [email protected] elérhetőségen. 

A Bach Mindenkinek Fesztivál 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy Johann Sebastian Bach dallamain keresztül mindenkivel megismertesse a zenei kultúránk sokszínűségét és végtelen szépségét. A társadalmi szerepvállalás félnapos budapesti programként kezdődött, amely a fellépők sokaságának önkéntes csatlakozásával mára a Kárpát-medencén is túlmutató fesztivállá nőtte ki magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában