Közösség

2023.04.06. 19:56

A férfiak sorskérdései állnak ismételten a fókuszban

W. K.

Fotó: Laufer László

– Mit várunk és mit kapunk az egyháztól? Mit adunk és mit kínálunk közösségeinknek? Miben tér el az Egyház és a világ logikája? Ezeket a kérdéseket válaszolja meg a férfitalálkozók évadzáró sorozata, mely március 23-án és 24-én indult Pécsen, a Magtár Látogatóközpontban, ahol Dallos Tamás komlói plébános, prof. dr. Kellermayer Miklós sejtkutató és a rendezvénysorozat életre hívója, Felföldi László pécsi megyés püspök várta a férfiakat – közölte a Pécsi Egyházmegye. – Baranyában ezzel a tematikával még május 12-én várják az érdeklődőket Szigetváron, ami egyben az idei Férfitalálkozók tavaszi sorozatának záró programja.

Felföldi László pécsi megyés püspök kezdeményezésére 2021 őszén indult a férfiakat, édesapákat és nagyapákat megszólító rendezvénysorozat az egyházmegye hét településén: Pécsett, Mohácson, Szekszárdon, Pakson, Tamásiban, Dombóváron és Szigetváron. A találkozókon a férfiakat, a férfiak nagy sorskérdéseit állították előtérbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában