Lenyűgöző showra számíthatunk

2023.04.19. 10:09

Este kialszanak a fények, és megnyitják a fesztivált

Április 19-én kezdetét veszi a II. Karakulit Nemzetközi Árny-Játék Fesztivál és Kiállítás. Az ünnepélyes megnyitót este fél 9-kor tartják a Széchenyi téren, ahová a látvány miatt mindenkinek érdemes eljönnie.

Cz. E.

Fotó: Laufer László

A Széchenyi téren ki fognak aludni a fények, majd felhangzik a Karakulit Fesztivál himnusza – Pilári Áron szerzeménye –, és egy nagyszabású ünnepélyes megnyitó előadást lát a nagyérdemű a Papír Panír jóvoltából, amelyen fellépnek a fesztiválra meghívott társulatok alkotói is.  

Mindemelett pedig várják 19 óra 45 percre a Márkus Színbe azokat, akik bábokat készítettek valamelyik Karakulitos „Noé” workshopon vagy éppen otthon. Ezek a kész árnybábok is a megnyitó ünnepség részei lesznek, csak otthon ne felejtődjön a zseblámpa vagy a fejlámpa. Amikor mindenki összegyűlt 20 óra 15 perckor egy zenés felvonulás indul útnak a Széchenyi térre, hogy elkápráztassa a járókelőket és a térre látogatókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában