Akarjuk vagy nem?

2023.05.17. 10:00

A család tizedjére is berobban a mozikba

Egy újabb, immáron a tizedik Halálos iramban filmet mutatják be ország- és világszerte a mozik. Már annyira vártuk, nem? Premier előtt, május 17-én a pécsi Uránia Mozi 19 órakor magyar szinkronnal, míg 21 óra 40 perckor eredeti nyelven lesz látható ez a családi csoda.

Cz. E.

A hivatalos rövid leírás nem is olyan rövid, sőt nagyon hosszú. De talán ez a legszebb kezdő mondat, amit valaha olvastam a legutóbbi részekre visszagondolva, hogy “Kezdődik az út vége”. Végre! Mondjuk ezt igen nehéz elhinni, annyi azonban biztos, hogy ez a tizedik rész vezeti be a záró fejezeteit a mozitörténet egyik leghíresebb és legnépszerűbb sorozatának, amely a harmadik évtizedében jár viszonylag ugyanazzal a szereplőgárdával.

A főhős, Dom Toretto és családja, már számos veszélyesnek hitt küldetésen van túl, de úgy tűnik, hogy a tizedik kaland lesz a legveszélyesebb. A múlt árnyaiból bújik elő a fenyegetés, amelyet a vérbosszú táplál, és az illető elszánta magát arra, hogy szétzúzza ezt a családot, amelyet Dom annyira szeret. 2011-ben a csapat elkapta az aljas brazil drogbárót, Hernan Reyest, és lefejezte birodalmát egy hídon. De azzal nem voltak tisztában, hogy Reyes fia, Dante szemtanúja volt az egésznek, és az elmúlt 12 évet azzal töltötte, hogy tervet szőtt Dom kegyetlen megleckéztetésére. Dante ármánya szétszórja a családot a világ különböző pontjaira.  A történet során új szövetségek köttetnek és régi ellenségek bukkannak fel. Ám minden megváltozik, amikor Dom rájön, hogy nyolcéves fiat Dante bvosszújának végső célpontja.  

Nem tudom mit is gondoljak erről a filmről már? De mindenki döntse el maga, nézze meg!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában