Zenétől lesz hangos Pécs

2023.05.10. 09:48

KKevin, Pumped Gabo és a BSW is fellép a PTE Majálison

Igaz, hogy május elseje már elmúlt, de a majálist ünnepelni sosem késő, így gondolja a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatai is, hiszen május 10-én jön a PTE Majális a Szalay László Kollégium udvarán.

Cz. E.

Fotó: Végh István

Egy hatalmas bulit szervez az egyetem, ahol ott lesz többek között KKevin, Pumped Gabo, illetve a BSW, akik az országban először lépnek fel élő koncertshow-val.  

A kültéri események után egy after party-val is készülnek a szervezők az UNIV Klubban, ahol spanics, Joerjunior, Koósz Milán is a színpadra lép.  

A belépés jegyvásárláshoz kötött, amit az alábbi linken meg lehet vásárolni.

Az eseményhez kapcsolódóan fontos információ, hogy a rendezvény kezdetén, a helyszínen kapják készhez a résztvevők a karszalagot, amit a ki-, és belépésnél is ellenőrizni fognak.  

A korhatárral kapcsolatos belépéssel kapcsolatban azt a tájékoztatást adták a szervezők, hogy a 7. életévüket be nem töltött gyermekek számára érvényes jeggyel rendelkező felnőtt családtag kíséretében a rendezvény ingyenesen látogatható, illetve a 14. életévüket be nem töltött gyerekek csak érvényes jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a programon. 

Részeltekért érdemes felkeresni a program Facebook eseményét: https://www.facebook.com/events/626732888876145

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában