Mozduljunk ki!

2023.05.13. 10:30

Táncos punkesttől lesz hangos a pécsi Szabadkikötő

Nagyszabású táncos estét szervez a Szabadkikötő május 13-én, 19 órai kezdéssel a Counter Clockwise és a Sad News zenekarokkal, de a Vodka for Kids is tiszteletét teszi a pécsi szórakozóhely pódiumán.

Cz. E.

Fotó: Melinda Nagy

A Counter Clockwise egy budapesti skatepunk-hardcore banda, akik magyar szövegekkel, pörgős témákkal, fülbemászó dallamokkal hódítják meg a közönséget. 

Az est folyamán bemutatkozik a Sad News nevet viselő zenekar, amely egy pécsi punk együttes, valamint a Vodka for Kids, amely szintén a pécsi zenei térből született meg, akik a post-hardcore és a punk érdekes egyvelegét hozták létre zenéjükkel. 

A Szabadkikötős esten garantálják a szervezők és a zenekarok is a legpörgősebb punkzenéket, pogót, jó szót, kedves embereket, valamint finom és erős italokat.  

Az esemény jegyvásárláshoz kötött. Erről információ az alábbi linken található: https://www.facebook.com/events/531224975825854 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában