Baranya

2023.06.13. 07:20

Keddi programsoroló

Bama.hu

Fotó: Max play

Koncert

Komlói Színház (Komló, 48-as tér 5.): 30 éves a Hosszúhetényi Daloskör. Jubileumi műsor, melyen közreműködik: Pöndöly Néptáncegyüttes, Hosszúhetényi Népi Együttes, Pévönye Népdalkör, Hosszúhetényi Gyerektánccsoport (18.00).   

Turmix

Mathias Corvinus Collegium (Czinderi u. 6.): Fiatal Tehetség Program. Nyílt nap. Természettudományos kísérletek. Farkas Bence oktató interaktív foglalkozással kalauzoja el az érdeklődőket a labor és kísérletek világába (16.30).  

Tudásközpont (Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtár, Universitas u. 2/A.): Kormos István 100 – rajzpályázat óvodások és általános iskolák alsó tagozatos tanulói részére Kormos István költő, műfordító születésének 100. évfordulójának alkalmából. A pályázatra nvezők a költő bármelyik gyermekverséhez, verses meséjéhez vagy meséjéhez készített illusztrációval nevezhetnek 2023. szeptember 28-ig. A pályázatról információ: 06-72-501-690/28022.  

PKK Apáczai Művelődési Ház (Apáczai körtér 1/D.): Kertészeti beszélgetések. Mai téma: A mediterrán kert növényei a balkonon. Gyógyító növények a kertben. Előadó: Buzás László nyugdíjas kertészmérnök (17.00).  

Zsolnay Kulturális Negyed (Zsolnay Mauzóleum): Rejtély és tisztelet. A Zsolnay-család nyughelye a Zsolnay-gyár melletti dombon eredeti pompájában, megújulva várja mindazokat, akik az eozin titkát keresik (10.00).  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában