Baranya

2023.06.20. 07:20

Keddi programsoroló

Bama.hu

Fotó: Max play

Turmix

Civil Közösségek Háza (Szent István tér 17.): Nagyi felkészítő Pálfi Bettivel. Szeretettel vár programjára minden leendő nagyszülőt, lelkes Mamit és Papit egy remek „Unokára hangolódó” programra, ahol a jó érzés garantált (15.00).  

JPM Múzeum Galéria (Káptalan u. 4.): OP Arch – az op art művészet építészeti kapcsolódásai című kiállítás. A jelenlegi kiállítás az Op Art Akadémia építészeti anyagát mutatja be: a fény téralkotó hatásával kísérletező, bejárható installáció, Vasarely motívumaira épülő térplasztika, makettek, videóanyagok, tablók fogadják a látogatókat. A kiállítás 2023. június 25-ig látogatható (10.00).   

PKK Apáczai Művelődési Ház (Apáczai Csere János körtér 1/D.): „ASzakkör” című kiállítás. A kiállításon az alábbi szakkörök mutatkoznak be: gyöngyfűzés, bútorfestés, nemezkészítés, makramé, papírfonás. A kiállítás ingyenesen megtekinthető 2023. június 30-ig, az intézmény nyitvatartási idejében. 

Zsolnay Kulturális Negyed (Infopont): Hűsítő séta a Zsolnay Negyedben. A kellemes séta során idegenvezetőnk bemutatja a Zsolnay Negyedet és elmeséli a világhírű Zsolnay család legizgalmasabb történeteit (11.00). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában