Programajánló

2023.06.20. 12:30

Sétatér Fesztivál: fejest ugrunk a zenei stílusokba

Hamarosan startol a Sétatér Fesztivál, amely idén a LOKART Kortárs Művészeti Fesztivállal párhuzamosan valósul meg.

Czeczon Enikő

Fotó: Löffler Péter

Június 22. és 25. között nemcsak a már jól megszokott, az ízlelőbimbókat kényeztető gasztronómiai vásárt élvezhetjük, hanem énekelhetünk és táncolhatunk is, hiszen egy este kivételével minden nap élvezhetjük a különböző stílusú koncerteket. 

Június 22-én a francia Fat Bastard Gang Band nyitja a fesztivált, akiket elsősorban balkáni hatásokkal fűszerezett zene jellemez. Őket követi majd a Paddy and The Rats, akik ír punk-rock kocsmazenével színesítik az estét. 

A második napon a marseille-i Social Dance elektro pop trió kezd, majd a Freakin’ Disco biztosítja a talpalávalót. Június 24-én a Fran Palermo és a Los Orangutanes, június 25-én a horvát Nesvil Funk és a Random Trip lép a pódiumra. Június 26-án a színpad és a technika átépítése miatt nem lesz fellépés, de azt követően, június 27-én a Kubalibre zenekar DJ-­szettjét hallhatja a közönség, míg június 28-án DJ Venomét. A zárónapon pedig egy zenei időutazáson vehetünk részt a Vinyl Show keretében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában